Trouver mon véhicule
Recherche avancée
UW VERKOOPPUNT
Le Pack Confiance 100 points de contrôle Car-Pass Financement  

OCA+

U wilt uw tweedehandswagen financieren met een krediet van PEUGEOT FINANCE en wilt de levensduur van deze auto optimaliseren?

De garantie-uitbreiding OCA+ is de oplossing waarmee u de komende jaren in alle rust kunt rijden.

  • U geniet van een uitgebreide garantie voor de duur van uw financiering, zonder kilometerbeperking.
  • U geniet van een formule met een lage prijs die uiterst flexibel is en waarmee u niet alleen onder Peugeot-garantie rijdt, maar waarmee u ook kunt profiteren van de bijstand van Peugeot, 24 uur per dag en 7 dagen per week.
De garantie-uitbreiding voor tweedehandswagens van Peugeot Finance is een collectieve verzekeringsovereenkomst die voor u werd onderhandeld door PSA Finance Belux NV, bij CarGarantie R.P.M. 0865.346.106, erkend onder het CBFA-codenummer 2268 om de takken 13, 16 en 18 uit te oefenen (KB van 02.12.96, BS van 21.12.96), en 47696 als verzekeringsmakelaar, met hoofdzetel in de Ruiterijschool 1 - Bus 6, 2930 Brasschaat. De garantie-uitbreiding voor tweedehandswagens is onderworpen aan de voorwaarden beschreven op het inschrijvingsformulier (beschikbaar bij uw Peugeot-dealer) en heeft betrekking op de tweedehandswagens die verkocht worden in het netwerk van Peugeot. De gegevens in deze brochure worden ter informatie gegeven. Alleen de bijzondere en algemene voorwaarden van het contract zijn wettelijk inroepbaar. Als u geen financiering van Peugeot Finance wilt onderschrijven, dan kunt u niettemin een contract voor garantieuitbreiding afsluiten voor tweedehandswagens die verkocht zijn in het netwerk van Peugeot. Dit contract zal rechtstreeks worden afgesloten tussen u en CarGarantie, tegen voorwaarden die sterk gelijkaardig zijn aan deze in het contract voor garantie-uitbreiding voor tweedehandswagens van Peugeot Finance.
Vous n'êtes plus connecté